E-mail: admin@tro.dk
Dato for offentliggørelse
19 Feb 2014 01:15

Følgende bøn cirkulerer for tiden i USA og mange andre lande:
BØNNEN
Da præsten Joe Wright blev bedt om at åbne den nye samling i senatet i Kansas, forventede alle de sædvanlige almindeligheder, men dette er, hvad de fik at høre:

"Himmelske Fader, vi kommer frem for dig i dag for at bede dig om tilgivelse og for at søge dine retningslinjer og din ledelse. Vi ved, at dit ord siger "Ve dem, som kalder ondt for godt", men det er, præcis hvad vi har gjort. Vi har mistet vores åndelige ligevægt og vendt op og ned på vore værdier.

Vi bekender, at:
Vi har spottet dit ords absolutte sandhed og kaldt det pluralisme;
Vi har dyrket andre guder og kaldt det multikultur;
Vi har godkendt perversion og kaldt det alternativ livsstil;
Vi har udbyttet de fattige og kaldt det lotteri;
Vi har belønnet dovenskab og kaldt det velfærd;
Vi har dræbt vore ufødte og kaldt det valg;
Vi har skudt abortlæger og kaldt det berettiget;
Vi har forsømt at opdrage vore børn og kaldt det at opbygge selvværd;
Vi har misbrugt magt og kaldt det politik;
Vi har begæret vor næstes ejendom og kaldt det ambition;
Vi har forurenet luften med blasfemi og pornografi og kaldt det ytringsfrihed; 
Vi har latterliggjort vore forfædres hævdvundne værdier og kaldt det oplysning.
Ransag os, oh, Gud, og kend vore hjertet i dag; rens os for al synd og sæt os fri. Led og velsign disse mænd og kvinder, som er blevet sendt for at føre os ind i centrum af din vilje. Vi beder åbenhjertigt om det i din Søns, den levende Frelsers, Jesu Kristi navn. Amen."

Reaktionen kom øjeblikkelig. Et antal lovgivere udvandrede i protest under bønnen. I løbet af kun seks uger registrerede Central Christian Church, hvor Rev. Wright er præst, flere end 5000 opkald, og kun 47 af disse opkald var negative. Kirken modtager nu bestillinger af kopier af denne bøn fra Indien, Afrika og Korea.
Kommentatoren Paul Harvey udsendte denne bøn i programmet "Resten af historien" i radioen og modtog en større respons på dette program end på noget andet, han før har sendt.
Med Herrens hjælp, må denne bøn nå hele vores nation og uforbeholdent være vores længsel, så vi igen kan kaldes "én nation under Gud".
Hvis det er muligt, send da venligst denne bøn videre til dine venner.
"Hvis ikke du står for noget, vil du falde for alt."

"dagens by 25-jul-25", en ny by at bede for hver dag. I dag har vi valgt:
Vissenbjerg

Vissenbjerg er en by på det centrale Fyn med 3.118 indbyggere (2014), kendt for bl.a. sin storkro og sit terrarium. Byen er den højst beliggende by på Fyn. Byen ligger i Assens Kommune og hører tilRegion Syddanmark. Midt i Vissenbjerg står et 80 meter højt Fjernsynstårn, som kan ses 7 km væk og er byens vartegn. Tårnet er ejet af TDC og fungerer i dag som mobilmast.

Nordens ældste fund af homo sapiens, Koelbjergkvinden, dateret til ca. 8300 f.Kr. svarende til tidlig Maglemosekultur, stammer fra Vissenbjerg. Vissenbjerg var tidligere hovedby i Vissenbjerg Kommune, der blev nedlagt i 2007.

De store højdeforskelle præger især vejen fra syd mod Vissenbjerg. Denne bakke har mere end 50 højdemeter og har sin top midt i byen. Den går under navnet "Vissenbjergbakken" for tilrejsende, mens den af Vissenbjerggensere kaldes "Kirkehellebakken".

I Vissenbjergskoven findes punktet "Udsigten", hvorfra man har udsyn over hele Højfyn.

Allerede omkring år 1104, er der blevet skrevet og fortalt historier om de frygtindgydende røver fra Vissenbjerg, der boede i underjordiske gange under skovene omkring Vissenbjerg.

Ifølge sagn rummede Skoven ved Afgrunden hjemstedet for røverbanden "Vissenbjergrøverne," der skabte skræk og rædsel hos rejsende igennem Vissenbjerg. Derfor kaldes skoven ved Vissenbjerg forRøverskoven. På denne baggrund findes der i Vissenbjerg by en årlig fest kaldet Røverfesten. Festen er i dag en større begivenhed, hvor kendte musikere har spillet og stadig gør.

Hvis du har hjerte for at bede sammen med os for denne by, står vi flere sammen!
Der hvor der er megen bøn, vil der være meget af Helligånden. Og der hvor der er meget af Helligånden, vil der blive mere og mere bøn.
Andrew Murray