E-mail: admin@tro.dk
Dato for offentliggørelse
14 Jul 2014 00:10
Emner
Mellemøsten

Bill Clinton: Israel tilbød Palæstinenserne Tempelbjerget i år 2000.

Fra Endtimeheadlines.org/
1. maj 2014. 

I en tale i onsdags på "Georgetown University" i Virginia, hvor han har lovet at holde en række foredrag, sagde den tidligere Amerikanske Præsident, Bill Clinton, at Palæstinenserne blev tilbudt Tempelbjerget på topmødet i Camp David i år 2000, men at aftalen faldt igennem på grund af en strimmel jord nær Vestmuren. 

Clinton talte om en lang række indenlandske emner, men rørte også ved de udenrigspolitiske udfordringer, som hans administration var stødt på — først og fremmest den Israelsk-Palæstinensiske konflikt og topmødet i år 2000, hvor han var mægler mellem daværende Premierminister, Ehud Barak, og den afdøde leder af Den Palæstinensiske Myndighed, Yasser Arafat.

https://www.timesofisrael.com/bill-clinton-palestinians-were-offered-temple-mount-in-2000/ 
"dagens by 24-apr-25", en ny by at bede for hver dag. I dag har vi valgt:
Tølløse

Tølløse Privat-og Efterskole - Baptisternes Skoler.jpgTølløse er en stationsby på det østlige Nordvestsjælland med 3.731 indbyggere (2014), beliggende i Tølløse Sogn nær Holbæk. Byen ligger i Holbæk Kommune og tilhører Region Sjælland.

Tølløse huser bl.a. Tølløse Baptistkirke samt Baptisternes Skoler. Tølløse Station blev indviet 30. december 1874 i forbindelse med åbningen af Nordvestbanen. Herudover blev den under Tour de France 2007 kendt som cykelrytteren Michael Rasmussens gamle hjemby.

Hvis du har hjerte for at bede sammen med os for denne by, står vi flere sammen!
Bøn er ikke en samling finpolerede sætninger, men i stedet selve sjælens udtømning. I de tider, hvor vores hjerter ikke er i brand, føles bønnerne som voldsomme indre kampe. Og det er de også. Ved sådanne bønner strider vi nemlig med magter og myndigheder. ... De bønner, som fører os til sejr, er langt mere end de ord, som udgår fra vores munde. Deres kraft kommer fra det knuste hjertes råb og fra den plagede sjæls dybe nød.
frit efter Samuel Chadwick